Magazinele DGFP sunt ocolite de suceveni

Deși au marfă pe stoc încă de anul trecut, în valoare de peste un miliard de lei, magazinele care aparțin de Direcția Generală a Finanțelor Publice (DGFP) Suceava sunt ocolite de clienți. Rochii de mireasă, ace cu gămălie, papiote de ață, dar și piese auto, pompe manuale pentru stropit prind praf pe rafturile magazinului Unicom situat vizavi de Metro.
 

Cu toate că prețurile produselor confiscate la vamă de către polițiști sau vameși sunt cu mult sub cel al pieței, finanțiștii suceveni nu pot să valorifice respectivele produse. Ba mai mult, singura modalitate de a scăpa de marfă este să dăruiască. “O parte din produsele confiscate de către vameși au fost donate orfelinatelor prin intermediul Consiliul Județean. Fac referire în mare parte la articolele de îmbrăcăminte”, a precizat șeful DGFP Suceava, Petrică Ropotă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: