Simularea la mate

Jumătate respinși, ca și la română

Rezultatele probei de matematică la Testele naționale, simulate în această săptămână, sunt cam la fel de slabe ca la limba română: 1292 respinși din cei 2583 elevi prezenți la probă. Cele mai multe medii, 633, sunt tot cele cuprinse între 5 și 6, urmând 411 de 6-6,99, 1166 de 7-7,99, 57 de 8-8,99, 23 de 9-9,99.
 

Dacă la proba de română s-a obținut totuși o notă de 10, la matematică nu s-a obținut niciuna. Reamintim că simularea Testelor naționale are loc în 15 centre, alese din rândul școlilor cu rezultate slabe la examenul de anul trecut. Astăzi are loc proba la Istoria României sau Geografie, la alegere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: