În finalul Festivalului „Primăvara Poeților“, „duel“ la Universitate

Elevi vs. Studenți

Cenaclul de creație și critică literară ce funcționează la Uni-versitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava, coordonat de tânăra universitară Gina Puică, va fi astăzi, începând de la ora 18 (în sala Lectoratului francez), gazda unui “duel” poetic între studenți și liceeni. Studenții fideli ai cenaclului îi vor avea în față pe câțiva dintre cei mai talentați și tineri autori din Suceava, liceeni cu toții (câțiva debutați deja în volum, unii de curând prezentați, la Biblioteca Bucovinei, de poetul Constantin Severin, într-o manifestare intitulată “Desantul tinerilor poeți suceveni”).
 

Printre ei se numără Alexandra Mărgineanu, Victor Cozmei, Larisa Ștefana Mihalache, Mihaela Șuleap, Vasile Flutur. Moderatoarea întâlnirii va fi, se înțelege, Gina Puică.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: