Cheltuieli mai chibzuite

Măsurile luate de actuala conducere a DSP Suceava de a reduce din cheltuielile apreciate ca excesive au avut efect. Într-o singură lună, consumul de apă a scăzut de la 79 metri cubi la 8, cheltuielile cu energia termică s-au redus cu aproximativ 30%, iar cele cu benzina, de la 77 milioane lei, la 54 milioane.
 

De asemenea, salariații DSP au vorbit mult mai puțin (cu 25 milioane lei vechi) la telefon. “Fără mari eforturi sau restricții, personalul de la DSP a dat dovadă ca a înțeles necesitatea luării unor măsuri de reducere a costurilor, pentru a ne putea încadra în buget și a putea asigura bunul mers al instituției”, a declarat directorul executiv al DSP, dr. Alexandru Paziuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: