Două firme administrate de soția deputatului Tărniceru, spre faliment

Conducerea Direcției Generale a Finanțelor Publice Suceava a dispus ieri declanșarea procedurii falimentului la două societăți comerciale administrate de soția deputatului PSD Petru Tărniceru. “S-a dispus falimentul S.C. Gotti Security Guard, deoarece nu mai are bunuri vandabile. Datoria acestei societăți comerciale la bugetul de stat se ridică la 4,5 miliarde de lei”, ne-a declarat șeful DGFP Suceava, Petrică Ropotă.
 

Tot falimentară este și S.C. Lucex Prodimpex SRL, o altă firmă a familiei Tărniceru, care are o datorie la stat de 3,9 miliarde de lei. “În cazul acestei societăți comerciale s-a organizat deja o licitație, pentru bunurile sechestrate, însă nu s-a reușit recuperarea datoriei, motiv pentru care se va relua licitația”, a precizat Petrică Ropotă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI