A fost stabilit programul Serbărilor Zăpezii

Autoritățile locale câmpulungene au definitivat programul Serbărilor Zăpezii, care vor avea loc în municipiu în perioada 10-12 februarie a.c. Potrivit precizărilor primarului municipiului, Gabriel Constantin Șerban, manifestarea va include jocuri distractive, concursuri sportive, amenajarea unui patinoar special pentru acest eveniment și chiar o expoziție de câini de munte.
 

Concertele care se vor derula în fiecare seară vor fi susținute de soliști și formații românești în vogă și ansambluri folclorice. Dl Șerban a mai spus că au confirmat până acum participarea la concerte Iris, Ana Lesko, Delia, Akcent, Compact și au fost pregătite publicului și alte surprize muzicale.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI