„Sirtaki” cu diazepam și pumni

Un șofer grec a bătut o vasluiancă într-o stație service din Suceava > El a declarat că, în luna octombrie, Zonfina Dibu l-a ademenit la un motel din Popești-Leordeni, l-a adormit și i-a luat 3000 de euro > Aflat duminică în drum spre Ucraina, Garasimos Giannakis a zărit-o pe femeie din întâmplare și s-a hotărât să se răzbune Polițiștii de la Ordine Publică au fost chemați, duminică, în jurul orelor prânzului, să intervină într-o stație de service auto din cartierul Obcini, municipiul Suceava, unde o femeie primea „cu spor” pumni și picioare de la un bărbat. Sosiți la locul disputei, ei au identificat pe Dibu Zonfina, de 42 de ani, din comuna Delest, județul Vaslui, ce lua bătaie, temeinic, de la un șofer de TIR, grec, pe nume Garasimos Giannakis. Din cercetări, s-a constatat că cei doi combatanți erau cunoștințe vechi și doar soarta a făcut ca ei să se reîntâlnească pe meleaguri sucevene pentru… un „sirtaki” cu ochi umflați și vânătăi.
 

Grecul a declarat polițiștilor că Zonfina, acolo de față, i-a fost parteneră de amor, într-una din zilele de început a lunii octombrie. „Partida”, scurtă, de altfel, s-a petrecut într-un motel din Popești-Leordeni, Giannakis ieșind din ea tehui de cap și fără bani. El a spus că vasluianca l-a momit la „hogeag”, dar înainte i-a băgat în cafea niscai substanțe adormitoare. În timp ce pe el l-a luat moleșeala, femeia l-a ușurat de circa 3000 de euro. Duminică, în drum spre Ucraina la volanul unui TIR, grecului i s-a părut că zărește, în stația service din Obcini, o figură cunoscută. A oprit, a parcat regulamentar și s-a convins că a văzut bine, femeia zărită de el fiind Zonfina lui, cea care la ademenit și l-a adormit la Popești-Leordeni pentru a-i lua valuta. În amintirea clipelor petrecute împreună, grecul s-a gândit să se răzbune și a pornit a-i căra la pumni și picioare de numai polițiștii au salvat-o pe vasluiancă de la traume mai grave. Ea a fost internată la Spitalul Județean Suceava, unde a primit asistență medicală de urgență pentru traumatism cranio-facial, sprinceana dreaptă zdrobită, contuzie la ochiul drept, vânătăi pe antebrațul stâng și coapsa dreaptă. Important mai este că, la percheziție, polițiștii de la Suceava au găsit duminică în geanta femeii un flacon de „Diazepam”, pe care deținătoarea nu l-a putut justifica cu vreo insomnie cronică. Ieri, Zonfina Dibu era deja ieșită din spital și se afla în drum spre IGP București, unde va fi cercetată în legătură cu activitatea ei pe traseele Ro-mâniei. Sunt informații că femeia nu se află la prima faptă de speța celei deja povestite și că „Diazepam-ul” a mai acționat, o dată cu ea, și asupra altor bărbați ce s-au trezit cu portofelele goale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: