Locuințe în regim de credit ipotecar

O noutate și pentru sucevenii interesați: Agenția Națională pentru Locuințe intenționează să construiască apartamente proprietate personală în regim de credit ipotecar în Suceava, în cartierul „Privighetorii”, și în Gura Humorului, cartierul „Obor”. După cum am fost informați, locuințele vor fi construite de ANL, pe terenul pus la dispoziție de primării. Terenul de sub bloc va putea fi concesionat sau cumpărat, iar apartamentele vor fi cu 2 –3 camere.
 

Cei ce vor „casă nouă” își pot exprima opțiunile, în scris, la sediul ANL București, prin plicuri tip ANL, care se găsesc la oficiile poștale, sau prin înscriere la primării, la biroul locativ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: