Încă o mașină spartă, încă doi hoți prinși

Nu trece o noapte fără ca o mașină să fie vizitată de hoți. Duminică noaptea, răufăcătorii au dat atacul la un autoturism marca „Volkswagen Transporter”, aparținând lui O. Dănuț, de 37 de ani, din municipiul Rădăuți. Mașina era parcată în fața blocului în care locuiește proprietarul acesteia. Ca de obicei, negăsind alte bunuri care să-i intereseze, infractorii au furat un CD player, în valoare de 1.800 de lei (RON). Ca în multe alte cazuri de acest gen, hoții sunt căutați. De reținut este faptul că, deși furturile s-au întețit, și numărul celor care le comit și ajung pe mâna poliției este în creștere. Din păcate, ei sunt lăsați prea ușor în libertate, ceea ce le permite să recidiveze la scurt timp.
 

Luni, de pildă, mai mulți polițiști din orașul Vicovu de Sus, în colaborare cu colegi de-ai lor de la poliția de frontieră, au organizat o acțiune în zonă, urmărind executarea mai multor mandate de reținere. Cu acest prilej, M. Trandafir, F. Petru și S. Vasile au fost încătușați și duși după gratii. Cu același prilej, o patrulă formată din polițiștii Gheorghe Bujanovschi și Constantin Tataru a reușit să-i prindă în flagrant delict pe S. Vasile, de 21 de ani, din municipiul Rădăuți, și pe minorul I.P.I., dintr-o comună vasluiană, care furaseră un casetofon dintr-un autoturism „Dacia” pe care reușiseră să-l deschidă. După primele cercetări s-a stabilit că cei doi sunt „ași” în ale spargerilor. În urma probelor administrate, s-a stabilit că tot ei au sustras o bicicletă dintr-o anexă a locuinței lui L. Gabriel din localitate. Luați cu binișorul, tâlharii și-au amintit de încă 3 furturi pe care le-au săvârșit, prejudiciul fiind recuperat. Oamenii legii se așteaptă ca, prin cei doi, să ajungă și la alte pramatii de prin partea locului, care se îndeletnicesc cu furatul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: