Șeful de post, amenințat

Poliția municipiului Fălticeni are în lucru un caz penal în care sunt implicați mai mulți indivizi, toți din comuna Dolhești și toți fiind cercetați pentru delicte silvice. Pentru doi dintre ei, A. Gheorghe Dan, de 40 de ani, și T. Nicolae, de 42 de ani, situația este mai gravă, pentru că sunt recidiviști. Mai rău ca atât, primul, împreună cu cumnatul său, L. Cristi, de 35 de ani, din Dolhasca, au făcut-o de oaie, rău de tot. Pe data de 8 octombrie, împreună cu alți indivizi, au acostat și lovit mai mulți cetățeni, doi dintre ei fiind în serviciul de pază.
 

Rătăcirea acestora nu s-a oprit însă aici. După cum am fost informați, turbulenții au descins la Postul de poliție Dolhești, aducând injurii și amenințându-l pe șeful de post. După ce și-au făcut mendrele, cei în cauză și-au continuat cheful, bucuroși, probabil, de isprava făcută. Bucurie de moment, pentru că, acum, vine și… supărarea. Ei vor fi aduși la sediul poliției fălticenene de către… mascați. Detașamentul de Intervenție Rapidă îi va pescui de la domiciliu sau de unde îi vor găsi, mai ales că, pentru acest lucru s-a emis mandat de aducere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: