Un tânăr sechestrat la Rădăuți

Mai nou, pe harta infracțională a județului a apărut și răpirea de persoane. Duminică după-amiază, P. Maria din Frătăuții Noi s-a prezentat disperată la poliție, reclamând că fiul ei, P. Stoinel Cosmin, de 21 de ani, a fost răpit și este ținut fără voia sa la locuința unei familii de romi din municipiul Rădăuți. Verificând cele reclamate, polițiștii s-au convins că femeia nu minte. Într-adevăr, flăcăul a fost găsit la familia M. Gheorghe din Rădăuți, ținut… ostatic, pe motiv că fratele său îi datora răpitorului, de mai mult timp, o anumită sumă de bani.
 

Negăsind altă metodă de a-l forța pe datornic să-și achite datoria, Gheorghe a trecute la represalii. Nu l-a putut găbui pe cel în cauză , dar a căzut în plasă fratele său. Fapta ni se pare deosebit de gravă și va trebui tratată ca atare. Deocamdată, partea vătămată urmează să fie examinată din punct de vedere medico-legal, după care se va da soluția impusă de lege.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: