Canine periculoase

Municipalitatea suceveană anunță un relativ succes al luptei cu câinii de printre blocuri. Este adevărat, o parte dintre aceștia au fost adunați și închiși la adăpostul de pe malul Sucevei. Pe de altă parte, zilele acestea, o haită în călduri a băgat „în boale” un copil care mergea la școală, în cartierul Obcini-lor. Noroc de trecători, care au înfrânat pornirea de haită a animalelor. Recent, Primăria spunea că s-a încheiat campania de toamnă de sterilizare a câinilor vagabonzi. Potrivit, datelor executivului, cu sprijinul Fundației „Pro Anima” și al dr. Schultz din Germania, au fost sterilizate, gratuit, 260 de canine.
 

„Încercăm să facem permanent această campanie, atât la adăposturile Primăriei, cât și la câinii cetățenilor, parte luați de pe străzi. Într-o strategie pe termen scurt, se va gestiona corespunzător această problemă, care este una destul de importantă”, a precizat dl Lungu. În schimb, de la Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului Județean aflăm că numărul celor mușcați de câini este în continuă creștere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: