ATOP Suceava ia atitudine

La sediul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava a avut loc, ieri, o analiză a evenimentelor din ultima perioadă, accent deosebit punându-se pe acțiunile unor persoane (rămase, deocamdată, necunoscute) ce au devastat o parte din Cimitirul „Eternitatea” din Burdujeni și au desenat o serie de însemne (zvastici, cruci întoarse, stele în șase colțuri) ori au scris expresii precum „Jos creștinii”, „Jos iudeii”, pe pereții unor instituții sau blocuri de locuit din Suceava. La întrunire a participat și conducerea Jandarmeriei Suceava, împreună cu președintele Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP), domnul Vasile Ilie.
 

După cum am fost informați, ATOP a dispus să se întărească dispozitivele de pază în zonele vizate, să se majoreze numărul de polițiști de proximitate, iar Secția de poliție Burdujeni să-și intensifice acțiunile pentru ca, împreună cu Jandarmeria, să-i poată identifica și trage la răspundere pe cei ce provoacă neliniște în rândul cetățenilor din această parte a municipiului. Următoarea întrunire a ATOP va fi pe data 17 decembrie și va avea ca punct distinct analiza situației mai sus relatate, apărute pe raza municipiului Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: