„Comercializarea păsărilor în piețe este interzisă”

a anunțat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu La nivelul municipiului reședință de județ, conform declarațiilor primarului, Ion Lungu, s-a format ieri o comisie pentru situații de urgență pe problema gripei aviare. „Din comisie fac parte eu, în calitate de președinte al departamentului pentru situații de urgență, viceprimarul Marian Ionescu, Iuliana Amariei, șeful corpului de control din cadrul Primăriei, Gelu Greceanu, șeful Administrației Piețelor, Viorel Horodenciuc, șeful Poliței Comunitare, reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică și Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției Agricole”, ne-a spus dl Lungu.
 

Domnia sa a adăugat că, începând de ieri, au fost inițiate controale în piețe și bazaruri, unde se va urmări ca, în perioada interdicției, să nu se comercializeze păsări. „Este interzisă în această perioadă și comercializarea păsărilor exotice. Facem apel la cetățenii care au păsări să nu le dea drumul din curte pe izlazuri. Sunt măsuri care au fost luate la nivel național în ceea ce privește gripa aviară și trebuie respectate”, ne-a declarat primarul Sucevei. Dacă cerințele municipa-lității nu vor fi respectate se va trece la aplicarea de contravenții.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: