Triplu eveniment sub egida C.C.I.A. Suceava

Așa cum v-am anunțat în ediția precedentă, astăzi, pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei, vor debuta manifestările desfășurate sub egida „Zilele Recoltei & Agro-Util Montana & Festivalul Vinului”, organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Suceava, în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Centrul de Consultanță Agricolă și Primăria Suceava. Timp de 4 zile, până duminică, 2 octombrie, își vor etala oferta peste 30 de companii de marcă specializate în producția de utilaje, linii și instalații tehnologice din domeniul agriculturii, zootehniei, silviculturii, produse chimice, băuturi alcoolice și produse agroalimentare.
 

Sucevenii vor putea degusta o gama variată de soiuri de vinuri din cele mai renumite podgorii din țară. Dintre firmele participante amintim: Romagricom, Tractorul UTB, Lantec Ind, Banat Nova Plus, Honda, Știrbei Bacău, Agromais Bacău, Cramele Recaș, Bucium, Ecolact, Ornaflor. Atmosfera va fi animată de concertele de muzică populară susținute de cunoscuți rapsozi suceveni. În fiecare seară, sucevenii se vor putea delecta cu concertele de muzică populară susținute de Aurel Moldoveanu, Alexandru Recolciuc, Gheorghiță Rotaru, Viorica Galan, Alexandru Dumbravă, Florin Zuzeac și mulți alții. Partenerii media ai manifestării sunt Antena 1 Suceava, Crai nou și Radio AS. Deja intrate în tradiție, “Zilele Recoltei & Agro-Util Montana & Festivalul Vinului” rămân nu numai cea mai importantă manifestare bucovineană de toamnă, ci și un mijloc de marketing și de promovare cu un puternic impact în rândul cumpărătorilor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI