O nouă strategie de reabilitare a rețelelor termice

Conducerea Primăriei Suceava și cea a Termica vor stabili o nouă strategie de intervenții la sistemul de termoficare din municipiu. Reorientarea vine pe fondul alocării sumei de 10,8 milioane de euro din creditul de 86,3 milioane euro contractat de Consiliul Județean în prima etapă a Proiectului „Suceava –Utilități și mediu la standarde europene”. „Mă preocupă problema costului gigacaloriei. În acest sens facem această reabilitare de rețele termice. Dacă până acum era prinsă în program modernizarea a patru puncte termice, acum se schimbă strategia.
 

Vom stabili un nou program împreună cu Termica, funcție de repa-rațiile care s-au mai făcut deja în perioada de revizie”, a spus primarul Ion Lungu, adăugând că peste iarnă vor fi întocmite proiectele și vor fi stabilite exact intervențiile ce vor fi făcute. În principal, sunt vizate zonele vulne-rabile de pe magistrale și re-țelele secundare, în care se produc pierderile cele mai mari.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: