Comisarii de mediu au mai sancționat 5 gateriști

În ultima săptămână, comisarii regionali de mediu au continuat acțiunea cu indicativul „Gaterul”. Potrivit șefului Comisariatului regional al Gărzii de Mediu, în județul Suceava au continuat să apară nereguli, în urma descinderilor, alte 5 firme fiind amendate. Valoarea sancțiunilor date se ridică la 120 milioane lei vechi, cea mai mare sancțiune, de 60 milioane lei vechi, fiind prescrisă la S.C. Rocopamcto Fundu Moldovei.
 

Lucrătorii specializați au constat că administratorii nu au luat măsuri de sistematizare a incintei și nu au amenajat o platformă betonată de depozitare a rumegușului, motiv pentru care solul a fost degradat. Amenzi de câte 15 milioane lei vechi fiecare au luat Iana Dor, Valahul și A.F. „Virginel Leonte”, toate din Vadu Moldovei, și Maricol Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: