Tânăr și… lider

Suceveanul Anton Codrin Alexandru este singurul repre-zentant al tinerilor suceveni care a intrat în politică și a reușit să devină liderul formațiunii din care face parte. Codrin Anton a fost desemnat să conducă Organizația Națională de Tineret a Partidului Ecologist din România. Acest lucru s-a întâmplat re-cent la Congresul național al seniorilor P.E.R., în care el a fost desemnat de aceștia, conform statutului, să preia conducerea organizației.
 

Codrin Anton este destul de tânăr în comparație cu ceilalți lideri la nivel național. S-a născut în 1979. Până acum a reușit să devină președintele filialei județene Suceava a P.E.R. și să obțină, la alegeri, câțiva consilieri locali în două localități din județ. El ne-a declarat că, în perioada următoare, va întreprinde demersuri pentru organizarea la nivel de țară a unui Congres al tinerilor ecologiști, ocazie cu care vor fi conturate toate struc-turile de conducere ale organizației de tineret.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: