Garda Financiară și Poliția au verificat chioșcurile din Bazar sigilate cu o zi înainte

Țigările, alcoolul și cafeaua confiscate s-au ridicat, în final, la circa 200 de milioane de lei Polițiștii Direcției de In-vestigare a Fraudelor și comi-sarii Gărzii Financiare au terminat, ieri, în Bazar, ce începuseră cu o zi înainte. Verifi-cările pe linia combaterii actelor de evaziune fiscală în domeniul alcoolului, băuturilor alcoolice, țigărilor și cafelei s-au extins și în cursul zilei de miercuri. Cele de marți, extinse și în Piața centrală a Sucevei, s-au soldat cu confiscarea a 1.200 pachete de cafea, 650 de cutii de cafea solubilă, 93 de sticle de alcool și alte 20 cu băuturi alcoolice, 9000 pachete de țigări, în total, mărfuri de circa 100 de milioane de lei.
 

Acțiunea a „prins”, ieri, un număr de 30 de agenți eco-nomici, dar, o dată răspândit zvonul controlului, numeroși alți comercianți au închis chioșcurile și s-au „volatili-zat”. În urma lor, polițiștii și comisarii le-au sigilat chioș-curile și le-au inventariat a doua zi. Țigările alcoolul și ca-feaua fără acte de proveniență, confiscate, s-au ridicat, în final, la o sumă de circa 200 de milioane de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: