Aproape 7300 de suceveni „au uitat“ să-și declare veniturile

Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al Direcției Generale a Finanțelor Publice Suceava (DGFP), Georgeta Bichi, nu mai puțin de 7216 contribuabili, din totalul de 68.871 la nivel de județ, nu și-au depus declarațiile de venit global. „Persoanele în cauză vor fi sancționate cu amenzi de la 100.000 lei la un milion lei. Dacă le vor achita în termen de 48 de ore, se va plăti, conform legii, jumătate din minimum (50.000 lei).
 

Au fost trimise notificări la domiciliu, în prezent așteptăm răspun-surile”, ne-a declarat Georgeta Bichi. Domnia sa a mai adăugat că 585 de contribuabili și-au depus declarațiile după data limită stabilită de lege. „Sunt 44 de contribuabili care nu au putut fi notificați din diferite motive, precum schimbarea numelui sau a adresei”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al Direcției Generale a Finanțelor Publice Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: