Primăria, în refacere

„Omul sfințește locul”, zice o vorbă românească, și ea se potrivește de minune și la Primăria Izvoarele Sucevei. Clădirea acestei instituții ajunsese într-o stare, hai să-i zicem, nu prea plăcută. De la scări, până la scaunele din birouri, la sobe, podele, totul era vechi. Nimeni nu s-a încumetat, de-a lungul anilor, să investească un ban pentru a schimba fața principalei instituții din această localitate, așezată la capătul de nord al județului.
 

Noul primar, domnul prof. Petru Mehnu, a dovedit spirit gos-podăresc și, din toată sărăcia care bântuie în întreaga țară, a „găsit” peste 1 miliard de lei, cu care va reface fața și va îmbunătăți condițiile de muncă în primărie. Lucrările sunt în toi, dacă nu chiar în fa-ză finală. Astfel, în primul rând, aici se va introduce o cen-trală ter-mică pe lemn, re-zolvându-se, astfel, problema încălzirii. Ușile și geamurile, majoritatea pu-trede, au fost înlocuite cu termopane. Exteriorul clădirii a fost lambrisat, dând, astfel, construcției un aspect de casă de oameni gospodari. Hotărât să lase ceva… în urma sa, domnul Mehnu ne-a declarat că va face tot ce îi stă în putință pentru repararea dru-murilor, amenajarea pieței și rezolvarea altor urgențe, care să schimbe aspectul edilitar-gospodăresc al așezării.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI