Monden

> Joan Chen, actrița de origine chineză, cunoscută, mai ales, pentru rolul inter-pretat în serialul Twin Peaks, s-a reîntors pe platourile de filmare. În vârstă de 44 de ani, Chen și-a luat o pauză de patru ani pentru a deveni mamă, lucru pe care nu l-a făcut cu ușu-rință. „În patru ani am pier-dut șase sarcini, dar tot am făcut doi copii. M-am lup-tat din răsputeri să devin mamă, am fost foarte hotă-râtă, pentru că știu ce în-seamnă copiii în viața unei femei. M-am străduit să trec peste clipele cumplite și am reușit”. Chen spune că este acum o persoană mai bună și că privește cu alți ochi viața. „Noi, actrițele, suntem cam egoiste, vrem ca totul să se învârtă în jurul nostru. Eu am învățat cum e să trăiești și să pui înainte de toate viața copiilor tăi”.
 

> Tom Cruise și Will Smith caută, în secret, spun ei, un scenariu pentru un film în care doresc să joace împreună. Cruise a admis, totuși, că-și dorește foarte mult să-i fie partener lui Smith: ”Am tot vorbit cu Will, cred că am face o echipă bună împreună. Am văzut filmul lui, Hitch, a fost cel mai amuzant film pe care l-am văzut în ultima vreme. Am râs până m-au durut fălcile. Nu voi lăsa să treacă pe lângă mine șansa asta, cu atât mai mult cu cât și el își dorește același lucru.”. Cruise a declarat că și-ar mai dori să să-i fie parteneri actorul și cântărețul Ice Cube și actuala lui parteneră din viața de toate zilele, Katie Holmes. „Este o actriță minunată, odată și-odată vom lucra la un film, neapărat!” > Kristin și Mowgli. Unul dintre partenerii actriței Kristin Davis din noul său film, The Shaggy Dogg, este maimuța Mowgli, de care ea spune că, pur și simplu, s-a îndrăgostit. Asta a făcut-o să permită maimuței să-și exerseze capacitatea de a-i închide și deschide nasturii de la diverse haine, lucru care părea să-l amuze foarte tare pe Mowgli. Până ce imaginea a fost surprinsă de paparazzi… ”Părea că-i face mare plăcere să se joace cu nasturii. Era ca un copil care învață lucruri noi, pe zi ce trece. Într-o zi, la Los Angeles, am uitat de paparazii. Imaginea mea, cu Mowgli deschizându-mi nasturii de la bluză, a apărut în toată presa. Mama mea n-a fost deloc fericită…”. > Purtătorul de cuvânt al formației Destiny’s Child a declarat că formația se va despărți, imediat du-pă ce va fi terminat ultimul turneu. Într-o declarație transmisă prin interme-diul postului MTV, mem-brele formației au decla-rat:”Lucrăm împreună de mulți ani, aveam nouă ani când am început să cântăm și 14 ani când am pornit în turnee. După îndelungi discuții și căutări în adâncul sufletelor noastre, am ajuns la concluzia că este momentul să ne despărțim drumurile, acum, cât formația este încă pe val, încă în sufletele fanilor noștri. După multe succese repurtate îm-preună credem că este vremea s-o pornim, fiecare, pe drumul nostru, să ne ocupăm, fiecare, de cariera ei. Mulțumim fanilor pentru dragoste și pentru sprijin și sperăm să ne mai întâlnim, pe drumurile pe care ni le-a hărăzit destinul”, se spune în declarația celor trei fete. > Pentru câteva zile, actorul (deținător al unui Oscar) Sean Penn a fost ziarist. Agenția de presă Reuters a scris că Penn a călătorit la Teheran, având titlul de corespondent de presă al cotidianului San Francisco Chronicle, pentru a scrie un ar-ticol cu ocazia alegerilor pre-zidențiale care vor avea loc în Iran la 17 iunie. În timpul docu-mentării, Penn a asistat și la o demonstrație în care cele peste 6.000 de persoane participante au scandat „Moarte Americii”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: