Ambasadorul se întoarce

Pe 20 iunie revine la Suceava ambasadorul Germaniei la București. Excelența sa a solicitat o întrevedere cu primarul municipiului reședință de județ, Ion Lungu, prilej cu care va fi discutat stadiul relațiilor bilaterale. Wilfried Gruber, a mai fost aici anul trecut, șeful municipalității apreciind că relațiile între cele două părți sunt deosebit de bune.
 

Astfel, pe relația Germania, în județ a intrat un sfert de milion de euro, pe partea implementării proiectelor de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apă. Edilul-șef Ion Lungu mulțumește amba-sadorului pentru sprijin, în continuare urmând a se colabora pe linia obținerii de finanțare de la Banca de re-construcție germană KFV, în vederea accesării proiectului ISPA.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: