Monden

> Nicole Kidman a mărturisit că se consultă cu părinții și cu sora sa de fiecare dată când apare în viața ei un potențial iubit. Starul din Moulin Rouge spune că familia a ajutat-o enorm după despărțirea de Tom Cruise, peste care a trecut foarte greu. „Știu că este greu de crezut, mai ales că am 37 de ani, dar tatăl meu îmi spune că nu mai vrea să mă mai vadă trecând prin momente ca cele ce-au urmat după destrămarea căsniciei mele. Eram la Cannes și eram de-a dreptul înspăimântată de felul în care reacționau oamenii la povestea mea. Dormeam cu sora mea în pat pentru că aveam dese crize de panică și doar ea știa cum să mă ia și să mă liniștească…”
 

> O scurtă pasiune. Actrița Kristin David, interpreta lui Charlotte York din celebrul serial Totul despre sex, a dezvăluit, recent, că a făcut o pasiune pentru unul dintre partenerii ei din film, cu care a avut o scurtă relație. Ea a refuzat însă să-l numească. „La început, când nu eram atât de cunoscută datorită acestui rol, am avut o scurtă relație cu unul din partenerii mei din serial, dar nu insistați, n-am de gând să vă spun cu cine. Se întâmpla la început și apoi lucrurile au început să se complice. Mi-am dat seama că nu pot combina în mod fericit cele două ipostaze – de iubită și de parteneră – și am renunțat”. Kristin a ținut să adauge că nu este vorba despre primul ei soț din serial, Kyle Mac Lachlan. > Lindsey Lohan a anunțat că s-a decis să renunțe la petreceri și să arate că merită să fie considerată o actriță talentată. La 18 ani, pe care i-a împlinit recent, Lindsey s-a săturat să citească în ziarele de dimineață ceea ce a făcut cu o zi în urmă, mai bine zis cu o noapte în urmă și s-a decis să se ocupe cu mai multă seriozitate de carieră. „Asta nu înseamnă că am să mă închid în casă, am să ies, dar mai puțin. Din păcate, apar o mulțime de povești neadevărate despre mine, care nu au suport real, deși, în anumite situații, am și eu o parte de vină”. > Russel Crowe regretă că l-a lovit pe Nestor Estrada cu telefonul, după o ceartă cauzată de faptul că acesta nu a reușit să-i facă legătura telefonică cu familia din Australia. Starul din Gladiator a aruncat spre Estrada cu telefonul și i-a provocat răni ușoare, faptă pentru care a fost arestat și pentru care va fi judecat pe 14 septembrie. El afirmă că nu a intenționat să-l rănească pe angajatul hotelului, dar că-și asumă responsabilitatea faptei comise. „Îmi pare nespus de rău că am procedat așa, sunt într-o mare încurcătură. Nu pot să vă spun cât de supărată este soția mea pe mine. N-am nici o scuză, decât aceea că voiam neapărat să-i spun că eram în regulă, după un drum pe care-l făcusem în Anglia. Sper că Dumnezeu va avea grijă de mine, și de data asta…”

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: