Patru medici – candidați la șefia spitalului sucevean

Patru medici suceveni, din tot atâtea specialități diferite, candidează la șefia celui mai mare spital din județ, Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Ieri a fost data limită de depunere a dosarelor pentru con-cursul care se va desfășura la o dată încă necu-noscută, decizia fiind a ministerului de resort, după cum ne-a precizat șeful DSP Suceava, dr. Cristian Irimie, care și-a depus ieri dosarul pentru acest concurs. Ceilalți candidați sunt medicul neonatolog Camelia Filote, care participă pentru a doua oară la concurs, medicul ortoped Iuliana Ianovici și chirurgul Octavian Diaconu. Întrucât despre dr. Irimie și Filote am relatat, îi prezentăm pe ceilalți doi. Iuliana Ianovici are 40 de ani și lucrează ca ortoped de 15 ani.
 

După terminarea facultății, a fost medic stagiar la spitalul sucevean, în perioada 1990-1991, iar până în ’94 a făcut secundariatul în-tr-un spital bucureștean. Din 1995 lucrează la spitalul județean, în prezent fiind medic pri-mar ortoped în secția ortopedie. Dr. Ianovici spune că este o luptătoare și se simte „capabi-lă să fac niște schimbări” la spitalul sucevean, de aceea candidează la funcția de director ge-neral. Ea mai spune că primul lucru pe care-l va face, dacă va ajunge director, va fi îmbu-nătățirea activității din secția Urgențe, cu sprijinul cadrelor medicale de acolo. Medicul primar chirurg Octavian Diaconu are 45 de ani, este membru PNL și lucrează de 11 ani în Secția chirurgie a spitalului sucevean. El a precizat că va candida „pentru a scoate spitalul din marasm”. Ca prioritate, dacă va accede pe funcție, dr. Diaconu are infor-matizarea spitalului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: