Monden

> Solistul formației Coldplay, Chris Martin, spune că fiica sa, Apple, i-a schimbat viața. Căsătorit cu superstarul american Gwyneth Paltrow, el declară că este un om fericit: ”Fiica mea mi-a schimbat viața, uneori am impresia că trăiesc într-un vis; am o formație, împreună cu trei dintre cei mai buni prieteni ai mei, am un copil minunat și o soție uimitoare”. Martin este mulțumit și de noul album pe care trupa sa l-a lansat recent, X&Y, și, mai ales, pentru faptul că nu a fost nevoit să se grăbească pentru a-l scoate pe piață: ”Am vrut să facem un album valoros, nu să mai scoatem, pur și simplu, unul nou… Suntem mândri de el și de-abia așteptăm s-o pornim în turneu!”
 

> Fiica lui Ozzy și a lui Sharon Osbourne, Kelly (20 ani), cunoscută consumatoare de droguri, s-a internat într-o clinică de dezintoxicare din Pasadena – California. „S-a internat de bunăvoie”, a declarat un apropiat al său. „Va sta acolo câteva săptămâni, conștientă fiind de faptul că are probleme pe care nu le poate rezolva de una singură. Toți o încurajăm și îi suntem alături”. Un alt amic al lui Kelly a declarat că „prietenii o sprijină și sunt convinși că va reuși, așa cum a făcut și altă dată”. În aprilie 2004, Kelly s-a internat într-o clinică din Malibu pentru a-și trata dependența de medicamente. Și tatăl său, și fratele său Jack (foto) au avut probleme cauzate de dependența de droguri și medicamente. > Actrița Denise Ri-chards a adus pe lume o fetiță, pe care o cheamă Lola. Denise se află în proces de divorț cu actorul Charlie Sheen, care a cerut judecătorului să-i acorde și custodia primului lor copil, în vârstă de un an și jumătate, Sam (foto). Deși nu i s-a permis accesul în sala în care a avut loc nașterea, Charlie a așteptat în anti-cameră să i se permită s-o vadă pe Lola.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: