Câmpulung Moldovenesc

Director vechi, director nou

Noul director al Direcției de Servicii Publice din municipiul Câmpulung Moldovenesc este… vechiul director interimar. Ing. Gabriel Olcu, venit anul trecut în municipiu din zona Vrancea, a ocupat postul de director interimar al Direcției subordonate Consiliului Local după demisia fostului director, ing. Ioan Miroțoi, timp de 6 luni. După expirarea celor 6 luni, mandatul său a fost prelungit cu încă o lună, pentru a se organiza conform legii un concurs pentru postul de director.
 

Ing. Olcu, nemulțumit de situația de la Direcția de Servicii Publice, ne-a declarat că nu este convins că va candida. La concursul organizat pe 6 iunie, a candidat, iar contracandidatul său unic a fost ing. Corneliu Zancu, funcționar din Primărie, ceea ce a determinat gurile rele din localitate să afirme că întregul concurs a fost, de fapt, o “șușanea”. Câștigătorul concursului a fost desemnat ing. Olcu, a cărui activitate ca interimar a fost foarte apreciată de edilii locali câmpulungeni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: