Câmpulung Moldovenesc

50 de milioane pentru 50 de ani

Consiliul Județean va sprijini financiar Clubul Sportiv Municipal de Volei în vederea aniversării a jumătate de secol de volei sucevean. Membrii deliberativului au hotărât, în ședință ordinară, ca înspre voleibaliștii suceveni să fie îndreptată suma de 50 milioane lei, bani necesari organizării manifestării „50 de ani de volei”.
 

Inițial, propunerea a fost de 20 milioane lei, însă, avându-se în vedere amploarea manifestării, cât și renumele unor jucători, care de-a lungul anilor au dus faima județului în țară, suma fost majorată la 50 milioane lei. Banii vor fi folosiți și pentru deplasări și dotări materiale. Întrucât bugetul județean nu are prevederi pentru activitatea sportivă, suma a fost disponibilizată de la capitolul de tineret. Activitatea de tineret va primi banii înapoi la rectificarea bugetului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: