Crimă dublă la Milișăuți

> Elena și Gheorghe Hreniuc, doi gospodari din Milișăuți, au fost omorâți cu sadism în propria casă > Îngroziți, sătenii spun că așa ceva nu s-a întâmplat în localitatea lor nici în timpul războiului Ieri dimineață, întreaga suflare a orașului Milișăuți era cuprinsă de groază. În localitatea lor s-a comis un cutremurător dublu asasinat. Fam. Hreniuc, Gheorghe și Elena, soț și soție, cunoscuți gospodari, au fost omorâți cu un sadism greu de închipuit. Cele două victime se ocupau de creșterea animalelor și de legumicultură și aveau, mai în permanență, oameni la lucru. Cu o zi înainte de cutremurătoarea faptă, în gospodăria lor au lucrat un individ pripășit prin localitate, pe care poliția nu reușise să-l identifice până ieri în jurul orei 16, și altul din R. Moldova, depistat cu ușurință și chemat pentru cercetări.
 

Soții Hreniuc cu două fete, una farmacistă în Rădăuți, cealaltă, rămasă în sat, având gospodărie frumoasă în apropierea casei lor. Joi seară, până în jurul orei 22,30, o nepoa-tă, Liliana Moscalu, făcuse baie la bunici, după care a plecat acasă la ea. Aceeași fetiță a venit, ieri dimineață, să o cheme pe bunica să mulgă vacă. Când a deschis ușa la casă, în față i-a apărut o imagine de groază. Pereții de pe hol erau plini de sânge, iar bunicii ei, Gheorghe și Elena Hreniuc, de care se atașase foarte mult, zăceau cu capetele sfărâmate de lovituri dure. Erau „tocați” cu cruzime. Dl primar al orașului Milișăuți, Mircea La-urus, ne spunea despre victime, de 70 de ani fiecare, dar încă în putere, că erau gospodari de frunte ai așezării, oameni buni, înțelegători, cu care puteai sta oricând de vorbă. Cu 4 luni în urmă, un ginere de-al lor și-a găsit sfârșitul într-un accident stupid. A căzut dintr-un pod pe o arie și a decedat. Acum, bătrânii au fost omorâți cu cruzime. Criminalul (sau, poate, criminalii) s-a folosit de piciorul unui scaun, cu muchii ascuțite, cu care i-a lovit în neștire peste cap și corp, până și-au dat sufletul. Pro-babil că în scop de jaf. Un echipaj din cadrul I.P.J. Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist, s-au deplasat la fața locului de-marând ancheta. Urme multe, bunuri răvășite, un scaun distrus de trupurile bătrânilor. S-au ridicat amprente, s-au făcut măsurători, au fost audiați mai mulți cetățeni. Se presupune că scopul crimei a fost jaful. În cercul bănuiților au intrat deja câțiva inși, iar oamenii legii speră ca, în scurt timp, fiara care a luat viața la doi bătrâni să fie închisă după gratii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: