Suplinirea calificată – ultime detalii

Astăzi, la IȘJ, este ultima zi de înscriere a cadrelor didactice care solicită suplinirea pentru continuitate. Ele trebuie să aibă calificativul “foarte bine” și să prezinte la dosar, pe lângă cerere, acordul directorilor de școală. La această etapă de mișcare a personalului didactic participă cadrele didactice titularizate în urma concursului din 2003 sau 2004, care au obținut cel puțin nota 5 și au funcționat pe posturi temporar vacante, posturi în continuare viabile pentru o anumită perioadă.
 

Următoarea etapă este înscrierea candidaților pentru concursul de titularizare din 18-29 iulie, înscriere care are loc în perioada 17-27 mai. La concurs pot participa cadre didactice care sunt în învățământ și au definitivatul, precum și absolvenți din 2005 ai unor universități. Aceștia din urmă se înscriu în perioada menționată, iar ulterior, dar nu mai târziu de 10 iulie, vor prezenta adeverința de licență.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI