Covoare asfaltice… ministeriale de 10 miliarde

Ministerul Transporturilor va orienta înspre Suceava 10 miliarde de lei, bani ce vor fi destinați turnării de covoare asfaltice. Afirmația a fost făcută, ieri, într-o conferință de presă, de viceprimarul liberal Angela Zarojanu, care susține că fondurile vin în completarea unui angajament scris al guvernării anterioare.
 

În 2003, șeful ministerului de resort, Miron Mitrea, a promis conducerii PSD de atunci a administrativului municipiului că va susține substanțial lucrările de asfaltare și modernizare a șoselelor din reședința de județ. Până la această dată, prin hotărâre de guvern, la Suceava a ajuns circa 50 la sută din suma prevăzută. „Noi avem nevoie de acești bani, să continuăm programul pe care l-am stabilit în legătură cu infrastructura rutieră din municipiu”, a precizat adjunctul șefului executivului municipal Angela Zarojanu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI