Ordine de zi încărcată pentru consilierii dorneni

Vineri, 18 martie, după-amiază, consilierii dorneni se vor întruni în ședință ordinară, pe ordinea de zi fiind înscrise nu mai puțin de 15 puncte. Astfel, consilierii vor discuta despre modul de administrare a pădurilor comunale, strategia de alimentare cu energie termică în municipiul Vatra Dornei, atribuirea unor loturi de teren în baza Legii nr. 15/2003. Totodată, vor fi supuse aprobării, statul de funcții pentru aparatul propriu al Consiliului Local Vatra Dornei, ca urmare a reîncadrării funcționarilor publici, statul de funcții, organigrama, regulamentul de organizare și funcționare, precum și numirea șefului Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor, statul de funcții și regulamentul de organizare și funcționare a Poliției Comunitare.
 

Având în vedere faptul că Poliția municipiului Vatra Dornei s-a mutat într-un sediu nou în cursul anului trecut, va fi supus dezbaterii un proiect de hotărâre privind accepta-rea trecerii imobilului situat în strada Dornelor 20 (fostul sediu al poliției) din domeniul public al statului și adminis-trarea Ministerului Adminis-trației și Internelor în dome-niul public și administrarea Consiliului Local. De asemenea, vor fi supuse aprobării consilierilor proiecte privind concesionarea sau vânzarea, fără licitație publi-că, a unor suprafețe de teren urmare a cererilor unor cetățeni, achiziționarea unor lo-cuințe și schimbul acestora cu locuințe situate în imobilul din strada Mihai Eminescu nr. 48. Nu în ultimul rând, consilierii vor dezbate rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2005.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI