Gest de o cruzime incredibilă

Şi-a înjunghiat iubita în plină stradă apoi a fugit

ilie morar agresor> Autorul agresiunii a fost prins de poliţişti > Ajunsă în stare gravă la spital, tânăra a fost salvată de la moarte

 Clipe de groază petrecute de o adolescentă pe raza municipiului Suceava la finele săptămânii trecute. Acelaşi sentiment s-a instaurat şi în sufletele trecătorilor după ce o fată de 16 ani a fost înjunghiată cu un cuţit în zona gâtului, în mijlocul străzii, de fostul ei prieten. Din informaţiile obţinute, gestul de o cruzime rar întâlnită a avut loc duminică după-amiază în zona hipermarketurilor sucevene. Atacatorul este un tânăr de 27 de ani, domiciliat pe raza localităţii Stroieşti. Acesta, orbit de gelozie, nu a putut suporta gândul că fata nu mai vrea să fie împreună cu el şi a pus la cale un plan diabolic. A urmărit-o pe adolescenta venită la cumpărături prin Suceava, iar la ieşirea din supermarket a atacat-o cu un cuţit. Tânăra a încercat să se apere cât a putut, dar violenţa loviturilor aplicate de agresor în zona gâtului acesteia au fost de o cruzime incredibilă. Din cauza cantităţii mari de sânge pe care a pierdut-o fata s-a prăbuşit la un moment dat într-o baltă de sânge, încercând să sune la 112 iar atacatorul a rupt-o la fugă. Chemaţi de cei aflaţi la faţa locului, paramedicii SMURD şi apoi cei de pe ambulanţă au reuşit să o stabilizeze pe victimă şi să o transporte de urgenţă la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde a fost introdusă de urgenţă în sala de operaţii.

Chiar dacă a fugit după gestul mişelesc, cuţitarul a fost prins

După ce a lovit-o sălbatic cu cuţitul chiar pe cea pe care o iubea, tânărul a fugit de la faţa locului, în căutarea lui pornind şi mai multe echipaje de poliţie. Până la urmă atacatorul a fost reţinut de judiciariştii suceveni luni după-amiază, după ce pe parcursul nopţii cuţitarul a stat ascuns într-o pădure, iar dimineaţă l-a sunat pe şeful său povestindu-i ceea ce făcuse. Ajuns în mâna oamenilor legii autorul le-a spus că regretă fapta făcută dând vina pe gelozia care i-a luat minţile în momentul în care fata a decis să se despartă de el. De altfel se pare că tânărul este de mai mult timp într-o relaţie conflictuală atât cu adolescenta, cât şi cu familia acesteia. Supusă intervenţiilor chirurgicale, fata a scăpat cu viaţă, dar se află în continuare pe patul de spital sub supraveghere medicală.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI