Cindy Crawford pregăteşte un serial de televiziune despre lumea modei

Cindy_Crawford_Cannes_2013Supermodelul Cindy Crawford pregăteşte un serial de televiziune despre lumea modei anilor 1980, potrivit informaţiilor publicate de revista americană Variety, citată de AFP. Serialul „Icon” va spune povestea războiului dintre agenţia americană Ford şi cea franceză Elite pentru atragerea celor mai r
enumite supermodele ale epocii. Cindy Crawford, 49 de ani, nu va interpreta propriul rol în serial, după o carieră în care a fost unul dintre supermodelele cel mai bine plătite din istorie.

Şi alte supermodele şi-au câştigat celebritatea în anii de glorie 1980 şi 1990, între care Naomi Campbell, Linda Evangelista, Elle Macpherson, Christy Turlington şi Claudia Schiffer, aminteşte AFP. Crawford va fi numai producătorul serialului, potrivit revistei Variety, care precizează că proiectul este abia la început. De asemenea, data lansării serialului în reţeaua de televiziune NBC nu a fost specificată, mai notează AFP.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI