John Cryer

Nunta lui Ashton Kutcher cu Mila Kunis a fost minunată

Ashton Kutcher cu Mila KunisNunta lui Ashton Kutcher cu Mila Kunis a fost restrânsă, dar i-a impresionat pe invitaţi, a declarat fostul coleg de platou al lui Kutcher din sitcomul „Two and a Half Man” John Cryer, scrie UPI.com. „A fost o seară intimă şi minunată şi nu am avut emoţii deosebite”, a declarat Cryer pentru revista US Weekly. „Cei doi nu au urmărit să facă din nuntă un spectacol grandios. A fost ceva frumos şi sincer”, a spus John Cryer pentru Extra, potrivit UPI.com.

Ashton Kutcher, 37 de ani, şi Mila Kunis, 31 de ani, s-au căsătorit la Parrish Pioneer Ranch din Oak Glen, California, în weekendul de Ziua Independenţei. Săptămâna trecută Kutcher şi Kunis au fost văzuţi împreună cu fetiţa lor Wyatt în parcul naţional Yosemite, după care au mers la Vineyard Park din Vacaville, California. Kutcher şi Kunis au jucat împreună în sitcomul pentru reţeaua Fox „Thet 70s Show”, cu câţiva ani înainte de a forma un cuplu. Cei doi s-au logodit în februarie 2014 şi în octombrie s-a născut fetiţa lor Wyatt.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI