O fetiţă a fost găsită la 17 zile după ce s-a rătăcit într-un parc natural din Columbia

O fetiţă din Columbia, Jessica Patricia Arias, în vârstă de 7 ani, care a dispărut în urmă cu 17 zile când străbătea împreună cu părinţii săi Parcul Natural Tayrona, din departamentul Magdalena, a fost găsită luni de un locuitor din zonă şi predată poliţiei, au informat surse oficiale citate de EFE. Poliţia regională a informat într-un comunicat că fetiţa a fost găsită în zona rurală denumită El Calabazo, din apropierea Parcului Natural, „cu un grad de malnutriţie şi deshidratare moderate” şi zgârieturi pe picioare. „Se apreciază că distanţa dintre locul unde s-a pierdut şi cel în care a fost găsită este de trei zile de mers”, a declarat agenţiei EFE un responsabil al poliţiei, Albeis Fuentes. Localnicul care a găsit-o pe fetiţă a dus-o la poliţie care a transportat-o la spitalul universitar Fernando Troconis din Santa Marta.

Copilul a dispărut la 27 iunie în timp ce culegea nuci de cocos cu părinţii dintr-o zonă cu pădure tropicală şi umedă numită Palmarito. După trei ore de căutare zadarnică, părinţii au decis să se adreseze autorităţilor, potrivit versiunii familiei. Timp de două săptămâni echipele de urgenţă au demarat fără succes protocoalele de căutare. Poliţia investighează motivele dispariţiei, fără să ofere alte detalii.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI