Prinţesa Caroline de Monaco declară că se opune „dictaturii” modei

Prinţesa Caroline de Monaco, membru în juriul Festivalului Internaţional de Modă şi Fotografie de la Hyeres, care se desfăşoară din 23 aprilie în acest oraş din sudul Franţei, a declarat că se opune „dictaturii” modei, transmite AFP. „Generaţia mea este, poate, prima care s-a bucurat de libertate în privinţa modei”, a apreciat fiica Prinţului Rainier de Monaco şi a soţiei acestuia, fosta actriţă americană Grace Kelly. În vârstă de 58 de ani, ea a menţionat că „înainte, existau principii care trebuiau respectate, interdicţii care au dispărut azi, cum ar fi aceea de a purta pantofi albi după data de 1 septembrie sau de a te afişa cu un diamant înainte de ora 17.00“. Geanta trebuia asortată cu încălţămintea, „totul era prevăzut într-un cod”, a mai spus ea, amintind că mama ei nu a purtat niciodată pantaloni jeans.

Renumită pentru eleganţa ei în cele mai diverse ocazii, Prinţesa Carolina de Monaco, una dintre cele mai fotografiate femei din lume, a mărturisit că îşi alege hainele urmărind înainte de orice confortul.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI