Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, la Suceava, în prima zi de campanie electorală

„Sandu Băişanu este cel mai bun candidat posibil pentru Primăria Sucevei”

Reprezentanţii la vârf ai Alianţei Liberalilor şi Democraţilor din România au început, ieri, campania electorală la Suceava, pe scena Casei de Cultură, într-o sală arhiplină, la evenimentul lansării candidatului ALDE la Primăria Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, şi a celor circa 80 de candidaţi la primării, consilii locale şi Consiliul Judeţean.

Peste 1000 de oameni aflaţi în sală, pe scaune şi în picioare, lângă scenă, animaţi şi de rockul trupei ACDC, care a constituit fundalul sonor, l-au primit cu aplauze puternice pe preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Senatului României, alături de care s-au aflat copreşedintele acestui partid, Daniel Constantin, şi senatorii Varujan Vosganian şi Vasile Nistor.

„Vă mulţumesc pentru că aţi dat startul campaniei electorale de la nivel naţional la Suceava, în Bucovina” le-a spus deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, preşedintele organizaţiei judeţene a acestui partid, flancat de vicepreşedintele CJ, Ilie Niţă. În primul rând de pe scenă s-au aflat şi candidaţii suceveni din partea ALDE la primăriile Rădăuţi, Fălticeni, Vatra Dornei, ca să menţionăm doar municipiile, respectiv Constantin Boliacu, Gheorghe Aldea – vicepreşedinte ALDE Suceava, Petrică Tărniceru, precum şi candidaţii aflaţi pe primele locuri pe lista pentru CL Suceava.

„Ştiu unde mă îndrept şi vă garantez că voi face tot ce îmi stă în putere pentru a fi, cu adevărat, aproape de oameni”, şi-a început discursul deputatul Băişanu, arătând că toată evoluţia sa de până acum a avut buna înţelegere a capacităţii fiecărui om de a trăi în demnitate, de a nu face compromisuri. „Nu voi promite că voi face străzi, asfalt, că voi face minuni, pentru că lucrurile acestea trebuie făcute de la sine. În afară de a fi un bun gospodar, eu cred că un primar trebuie să fie ambasadorul comunităţii sale, omul care să poată să-şi pună echipa la treabă, iar el să plece să aducă investitori, să plece să promoveze brandul Suceava şi brandul Bucovina, să plece să facă cunoscute toate atributele pozitive pe care le avem şi pe care le ţinem sub masă. Cred că a venit vremea, cu o astfel de echipă, cu astfel de preşedinţi, cu astfel de oameni la nivel naţional, cu echipa de la nivel local să schimbăm lucrurile şi vă spun, conform sloganului nostru, e timpul să îndrăznim mai mult” a declarat deputatul Băişanu.

Remarcând buna organizare a lansării candidaturilor ALDE la Suceava, care „a întrecut aşteptările noastre”, Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, de la început: „Ne dorim victorie, pentru că noi considerăm că ALDE e partidul autentic al liberalilor”. Preşedintele Senatului l-a descris pe Alexandru Băişanu ca fiind o persoană care a acumulat o experienţă frumoasă, deosebită. „Pentru un primar de calitate, competenţa e esenţială, iar el are competenţe multiple care îl recomandă pentru o astfel de funcţie, îl recomandă pentru a transforma Suceava dintr-un oraş frumos, cu o istorie minunată, în care oamenii îşi doresc să trăiască mai bine, într-un oraş al viitorului, al speranţei, un oraş care să vă facă mândri că trăiţi în el”.

Călin Popescu-Tăriceanu a spus că Bucovina are multe aspecte care trebuie puse în valoare, iar Alexandru Băişanu este omul care poate face acest lucru. „Nu ne rămâne decât să plecaţi de aici cu convingerea şi cu mândria că sunteţi singurii liberali din această ţară, în al doilea rând să plecaţi cu convingerea că Sandu Băişanu este cel mai bun candidat posibil pentru Primăria Sucevei, iar dvs., toţi cei de aici, să fiţi purtătorii lui de mesaj, să fiţi cei mai buni activişti militanţi în această campanie electorală”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI