Performanţe remarcabile pentru ACS Juniorul Suceava la turneul din Franţa

fotbal juniori sv 5 maiEchipele clubului ACS Juniorul Suceava au participat recent la un turneu internaţional în Franţa. Formaţiile sucevene au ocupat locurile II şi III la competiţia care a adunat la start 24 de echipe. Pe lângă clasările pe podium, Răzvan Zofotă a primit titlul de cel mai bun portar.

Pentru prima oară la un turneu de o asemenea anvergură, prima echipă a ACS Juniorul Suceava, pregătită de Bogdan Pantea şi Ovidiu Vranău, a ajuns în finală după un parcurs cu şapte victorii şi o remiză. În finală, gruparea suceveană a cedat în faţa echipei franceze Toulouse.

Până în finală, ACS Juniorul Suceava a învins, pe rând, cu 5-0 pe Aimargues, cu 2-1 pe Ajaccio, cu 4-0 pe Muret, cu 1-0 pe Arpajon, cu 3-0 pe Bompas, cu 1-0 pe Olympique Lyonnais, cu 3-0 pe Valenciennes şi a remizat, 0-0 cu Riom.

Cea de-a doua echipă a ACS Juniorul Suceava a ocupat locul III cu un bilanţ de şapte victorii şi două înfrângeri.

Antrenorii echipelor sucevene au ţinut să mulţumească părinţilor, dar şi firmei Tarsin.

Ajunsă în Franţa din postura de câştigătoare a Braşov Indoor Cup, grupele 2003 de la ACS Juniorul Suceava au fost alcătuite din jucătorii: Răzvan Zofotă, Sebi Nechita, Alex Crap, Andrei Varasciuc, David Toader, Albert Hofman, Denis Solovăstru, Alex Cazac, Leonard Pascar, Cristinel Măzăreanu, Vlad Hreceniuc, Robert Făgăraş, Tiberiu Danileţ, Vlad Luţu şi Marian Ilie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI