Elevul Marian Galan, de la liceul din Dumbrăveni, locul I la Olimpiada de educaţie tehnologică

În urma celor două probe susţinute de elevul Marian Galan, din clasa a VIII-a, de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, acesta s-a clasat pe locul I la Olimpiada de educaţie tehnologică, etapa naţională, ce a avut loc la Iaşi, în perioada 18-22 aprilie a.c.

Proba teoretică a avut loc în ziua de 19 aprilie şi a constat dintr-un set de întrebări cu diferiţi itemi, în urma căreia Marian a obţinut cel mai mare punctaj din concurs (98 de puncte), iar a doua probă, cea practică, a avut loc în ziua de 21 aprilie, când finaliştii fiecărui judeţ din clasa a VIII-a au fost solicitaţi să realizeze o machetă cu cinci instalaţii inepuizabile. În urma acestei probe, Marian Galan a obţinut nota 10.00, cu cea mai frumoasă şi corectă machetă şi cel mai corect răspuns la celelalte solicitări prezentate la olimpiadă.

Este pentru prima dată când judeţul Suceava obţine locul I la Olimpiada de educaţie tehnologică, etapa naţională, la clasa a VIII-a.

Reamintim însă că, anul trecut, judeţul nostru a obţinut locul I la această olimpiadă la clasa a V-a, prin elevul Barac Bologa Rafael, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava. (ROMEO BOLOHAN)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI