Robbie Williams se întoarce în studio alături de Take That, trupa care l-a făcut celebru

Robbie Williams s-a întors în studio alături de foştii săi colegi, membrii din trupa Take That, pentru a lucra la un nou material, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înfiinţarea trupei, scrie contactmusic.com.

Va fi prima oară când Williams şi foştii săi colegi vor lucra la un nou album din 2010 încoace, iar melodiile vor putea fi găsite pe albumul „Greatest Hits”, ce va fi lansat anul viitor, pentru a marca a 25-a aniversare de la înfiinţarea trupei. „Robbie adoră să ia parte la proiecte creative şi are multe de oferit. El a influenţat ultimul album cu un sunet electro, care i-a marcat cariera muzicală solo de la acea vreme”, a declarat o sursă pentru The Sun, citată de contactmusic.com. De asemenea, se spune că Robbie se va alătura trupei în cel mai mare turneu susţinut de aceasta, în care vor fi interpretate şi noile cântece, pentru prima oară live.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI