Informare de la ANM

Un weekend plin de ploi

> Precipitaţiile pot antrena spre sol particulele de praf saharian, dar în concentraţii reduse

 Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de instabilitate atmosferică accentuată, ploi însemnate cantitativ, ce este valabilă din această dimineaţă, de la ora 11, şi până pe 11 aprilie, ora 23. În intervalul menţionat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, în cursul zilei de azi, în jumătatea vestică a teritoriului şi în zonele de munte, iar începând cu noaptea de sâmbătă spre duminică, mai ales în regiunile sudice, centrale şi, ulterior, în cele estice. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi, izolat, îndeosebi în zonele de deal şi de munte, 40-50 l/mp. Ploile vor avea şi caracter torenţial, fiind însoţite de descărcări electrice şi izolat de grindină.

Se menţionează că precipitaţiile prognozate pentru intervalul 9-11 aprilie în România pot antrena spre sol particulele de praf saharian, dar în concentraţii reduse. (A.T.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI