ÎPS Pimen oficiază Sf. Liturghie la Biserica „Sf. Ap. Petru şi Pavel”

Parohia Misionară Ucraineană ,,Sf. Apostoli Petru şi Pavel” din municipiul Suceava, str. Zamca nr. 39, situată în vecinătatea Mănăstirii Armeneşti Zamca, vă invită duminică, 10 aprilie a.c., la Sf. Liturghie oficiată de ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi.

Programul liturgic este următorul: ora 8 – utrenie; ora 9.15 – primirea ÎPS Pimen; ora 9.30 – oficierea Sf. Liturghii.

Credincioşii vor avea ocazia să se închine la Icoana cu o părticică din Moaştele Sf. Cuv. Iov de la Poceaev şi la Racla cu 10 părticele din moaştele sfinţilor mai cunoscuţi de la Lavra Pecerska din Ucraina, dăruite de Mitropolia Cernăuţilor şi Bucovinei din Ucraina cu binecuvântarea ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor. (Paroh, pr. MIHAI MAGHIAR)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI