Gwyneth Paltrow vrea să se dedice deocamdată copiilor şi afacerilor, dar nu exclude posibilitatea de a se căsători din nou

Actriţa americană Gwyneth Paltrow, câştigătoare a unui premiu Oscar în 1999, a declarat unei reviste britanice că se va concentra pe viaţa de familie şi pe afacerile sale, dar nu a exclus posibilitatea de a se căsători din nou, scrie The Telegraph în ediţia online.  Ea s-a despărţit anul trecut de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, cu care a fost căsătorită din 2003. Paltrow a înfiinţat revista Goop şi a scris trei cărţi de gătit despre o alimentaţie sănătoasă, declarând pentru revista Mail on Sunday’s You că îşi va concentra atenţia în această direcţie.  „Nu sunt interesată să joc în filme acum”, a spus actriţa, menţionând că nu are niciun rol în pregătire. „E foarte greu să fii implicată în afaceri, să fii mamă şi să ai o carieră în cinematografie în acelaşi timp”, a mai spus actriţa pentru aceeaşi revistă.

Gwyneth Paltrow, 43 de ani, şi Chris Martin şi-au anunţat încă din 2014 „separarea de comun acord”, însă au rămas buni prieteni şi împart custodia celor doi copii ai lor, Apple şi Moses. Paltrow este implicată în prezent într-o relaţie cu producătorul de televiziune Brad Falchuk.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI