Patru sucevence s-au înscris în concursul de frumuseţe organizat de MAI pe Facebook

Trei angajate ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava şi una a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava au răspuns provocării lansate de Ministerul Afacerilor Interne de a participa la un concurs online de frumuseţe.

Cea mai apreciată angajată din structurile ministerului va apărea pe coperta paginii de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, în perioada 1­8 martie, dar şi pe coperta revistei „Pentru Patrie”.

„Vă invităm să alegem împreună fotografia care va fi coperta paginii noastre în perioada 1­8 martie a acestui an! Veţi avea ocazia să le vedeţi şi să le apreciaţi pe colegele noastre de la Poliţia Română – www.politiaromana.ro, Jandarmerie, Poliţia de Frontieră Română, IGSU – Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă România, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Academia de Poliţie Al.I. Cuza sau de la alte structuri ale ministerului. Cea mai apreciată fotografie va fi coperta paginii Facebook a MAI şi va fi publicată pe coperta ediţiei din martie a revistei «Pentru Patrie»” se arată în anunţul publicat pe pagina de Facebook a MAI.

La concursul la care participă zeci de tinere din toată ţara, s­au înscris până ieri dimineaţa şi patru tinere sucevence.

Este vorba despre Ana Dănilă, Ionela Olari şi Laura Ivănuţă din cadrul IPJ Suceava, şi despre Alina Popescu, paramedic ISU Suceava­Rădăuţi.

Potrivit anunţului postat de MAI, termenul-limită până la care se puteau trimite fotografii care să participe la concurs a fost joi, 25 februarie, ora.14.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI