Fălticeni

De pe antena unui post de radio, a cerut să intre în porţie la Cantina de Ajutor Social

falticeni tanar antena amenintare> De la înălţime, un adolescent a ameninţat că se sinucide dacă la faţa locului nu va veni primarul…

Un tânăr din comuna Râşca s-a urcat sâmbătă după-amiază pe antena postului local de radio amplasată pe clădirea sediului cooperaţiei meşteşugăreşti din vecinătatea sediului ANAF din Fălticeni şi a cerut să primească mâncare la Cantina de Ajutor Social.

Gabriel Bogdan A., de 17 ani, a spus că se aruncă în gol pentru a se sinucide, dacă la faţa locului nu va veni primarul Cătălin Coman pentru a-l asigura că va primi mâncare din partea asistenţei sociale fălticenene.

În jurul orei 15, la faţa locului au sosit mai multe echipe de pompieri, poliţişti, jandarmi şi paramedicii SMURD Fălticeni, dar şi trei prieteni ai tânărului respectiv. La aflarea veştii că primarul nu este în localitate şi nu are cum să dialogheze cu el, după zeci de minute de negocieri purtate de poliţişti, pompieri, jandarmi şi prieteni ai tânărului, adolescentul a fost convins să coboare de pe antena radio, fiind imobilizat şi dus cu ambulanţa SMURD la Spitalul Municipal Fălticeni, sub escorta jandarmilor. După câteva investigaţii, medicii fălticeneni au decis să îl trimită la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava, pentru a-i fi efectuat un examen toxicologic. (I.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI