De Valentine’s Day, la Iulius Mall Suceava

Premii pentru îndrăgostiţii de shopping

Pentru toţi îndrăgostiţii de shopping, Iulius Mall Suceava propune premii care să îi ajute să îşi sărbătorească iubirea aşa cum îşi doresc. De Valentine‘s Day, cei mai norocoşi clienţi vor fi premiaţi cu excursii romantice şi sesiuni de cumpărături în doi, precum şi alte 1.500 de cadouri instant.

„În perioada 9 – 14 februarie 2016, Iulius Mall Suceava îi răsplăteşte pe «Îndrăgostiţii de Shopping» cu premii inimaginabile. Toţi cei care fac cumpărături în valoare de minim 100 de lei se pot înscrie la tombola iubirii” au informat reprezentaţii complexului comercial. Potrivit lor, clienţii trebuie să se prezinte cu bonurile la Centrul Info şi să completeze taloanele de participare.

„Şase dintre clienţii îndrăgostiţi vor fi norocoşii câştigători, desemnaţi prin tragere la sorţi, duminică, 14 februarie, cărora Cupidonul de la Iulius Mall le va oferi posibilitatea de a petrece Valentine`s Day în stilul lor. Trei dintre aceştia vor pleca alături de jumătatea lor în escapade romantice, în destinaţii alese de ei, valoarea voucherului pentru fiecare călătorie fiind de 500 de euro. Ceilalţi trei clienţi vor fi răsplătiţi cu sesiuni de shopping în doi la magazinele din Iulius Mall, în valoare de 1.000 de lei fiecare” se arată într-un comunicat de presă.

Pentru a­i ajuta să îşi surprindă perechea cu un cadou suplimentar, în fiecare zi, Iulius Mall Suceava le oferă premii instant primilor 250 de participanţi: vouchere la magazinul de bijuterii Atlantis Gold, cutii de bomboane, cadouri dulci şi băuturi răcoritoare.

Sâmbătă şi duminică, pe 13 şi 14 februarie, între orele 12 şi 22, clienţii care vor să rămână cu o amintire amuzantă de Ziua Îndrăgostiţilor se pot fotografia în spaţiul special amenajat, iar imaginile le vor putea descărca de pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava.

„De Valentine‘s Day, cafenelele din Iulius Mall Suceava îi invită pe îndrăgostiţi să se relaxeze şi să înceapă ziua cu o cafea savurată în doi”, au mai transmis reprezentanţii complexului comercial.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI