Viceprimarul Harşovschi vine cu precizări:

Site-ul cinematografului Modern a costat 9.500 lei, fără TVA

Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harşovschi a anunţat vineri că Primăria va achita 9.500 lei plus TVA unei firme de software din Ploieşti, pentru realizarea site­ului cinematografului Modern.

El a menţionat că suma de 50.600 lei anunţată miercuri, în cadrul conferinţei de presă, reprezintă costul total al mai multor soluţii software şi hardware, precum şi al unor servicii pentru ca aparatura de la cinematograf să poată fi interconectată cu platforma online, astfel încât să existe în permanenţă o comunicare între casa de bilete, sistemul de turnicheţi, aplicaţiile mobile şi sistemul de acces.

„Site­ul a costat 9500 de lei (+TVA) şi a fost realizat de o firmă cu experienţă în furnizarea de soluţii software pentru cinematografe”, a scris viceprimarul Lucian Harşovschi pe pagina sa de socializare.

El a mai arătat că soluţia informatică adiacentă site­ului permite respectare obligaţiilor contractuale care impun oferirea posibilităţii furnizorului de filme de a vedea în timp real numărul de bilete vândute, în funcţie de care se plătesc drepturile de proprietate intelectuală.

„Menţionez că lucrarea nu este livrată integral, nu e facturată şi nici plătită, dar eu am solicitat furnizorului să publice site­ul pentru ca publicul sucevean să vadă programul cinematografului. Evident, despre facturare şi plată se va putea vorbi doar după ce toate elementele ofertate vor fi funcţionale” a completat Lucian Harşovschi.

Miercuri, în cadrul conferinţei săptămânale de presă de la Primărie, viceprimarul declarase că, ţinând cont de cerinţele actuale ale pieţei, şi municipalitatea suceveană a realizat un site pentru cinematograful Modern şi aplicaţii pentru terminalele Android şi IOS, pe care se pot face rezervări şi se vor putea achiziţiona şi bilete.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI