După cele câteva zile de primăvară, ANM ne trezeşte la realitate

Ploi, ninsori şi vânt

Pentru un interval deschis de astăzi şi durând până mâine dimineaţă, la ora 8, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de precipitaţii mixte, ninsori la munte şi intensificări ale vântului. În intervalul menţionat, temporar vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie şi, trecător, lapoviţă şi ninsoare, în regiunile vestice, nordice şi centrale, apoi şi în restul teritoriului. La munte vor predomina ninsorile şi, în special în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali, se va depune un strat nou de zăpadă. Izolat se vor acumula cantităţi de precipitaţii care vor depăşi 15-20 l/mp.

Vor fi perioade de timp în care vântul va avea intensificări la munte, cu viteze de peste 60-70 km/h, şi va viscoli sau va spulbera zăpada, iar în restul teritoriului vitezele lui vor fi mai reduse (în general sub 50-55 km/h).

Vremea se va răci în toate regiunile, astfel încât vineri dimineaţa, 5 februarie, temperaturile vor deveni preponderent negative. (A.T.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI