Românul nu se dezminte nici de aceste sărbători

A învins coma alcoolică

> Nici poliţiştilor nu le-a venit să creadă când au citit rezultatul aparatului etilotest care indica 1,67 mg/l la o primă suflare

 Cunoscuţi ca mari iubitori de băuturi alcoolice, ruşii încep să fie tot mai geloşi pe unii români, care „îi cam fac de râs” pe vecinii din est. A demonstrat-o înainte de sărbători un tânăr sucevean din comuna Cornu Luncii. Şi asta după ce a învins coma alcoolică chiar dacă se afla în perioada premergătoare, „consum doar de antrenament” pentru ce va urma de Crăciun. Ba mai mult, în timp ce omul plutea în licori bahice, a considerat că deplasarea către casă pe două roţi este mai sigură decât cea bipedă. Aşa că s-a suit pe motoscuterul din dotare şi a pornit la drum. Poliţiştii au dat de el miercuri, după ce a provocat în jurul orei 17:15, pe DN 2E, pe raza localităţii de domiciliu, un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Atunci, tânărul nu a mai reuşit să stăpânească mopedul pe care îl conducea şi s-a oprit direct în maşina ce se deplasa în faţa lui, în aceeaşi direcţie, şi era condusă de o consăteană. Când oamenii legii au ajuns la locul incidentului, i-au supus pe cei doi participanţi la traficul rutier testului cu aparatul destinat stabilirii alcoolemiei. Rezultatul a fost negativ pentru şoferiţă, dar poliţiştilor nu le-a venit să creadă ce indică aparatul şi cum a fost în stare tânărul să se deplaseze, în comă alcoolică, pe două roţi, până în momentul accidentului, deoarece rezultatul indica 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, la o primă suflare! Pentru ca lista neregulilor să fie completă, cercetările efectuate, după ce motoscuteristul a fost dus la spital pentru prelevarea de probe biologice, au stabilit că tânărul nu figurează cu permis de conducere, iar mopedul nu avea montate plăcuţe de înmatriculare sau înregistrare. „În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural” ne-a comunicat Biroul de presă al IPJ Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI